Aperitiv rapid din aluat de foetaj

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 19553 vizualizari

 

...conform principiului ca "nimic nu se pierde" din cateva leftovers si ceva imaginatie se poate incropi in mare viteza ceva bun pentru uz intern sau musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • Crusta
  • 1 pachet aluat foetaj la temp. frigiderului
  • Compozitia "fantezie"
  • 200 gr. cascaval de oaie ras
  • 1 cutie crema de branza,poate fi si din cea cu arome diferite
  • 2 oua intregi
  • 150 gr. muschiulet afumat taiat cubulete
  • cateva masline fara samburi ,rondele
  • mirodenii dupa plac:piper,oregano,chimen etc
  • pt. decor
  • un galbenus frecat cu 2-3 picaturi ketchup si niste susan/mac/sare grunjoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid din aluat de foetaj:

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita.

Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si presaram ce ne place pt. aspect.

Se coace cam 30 minute in cuptor conform instructiunilor de pe ambalajul foetajului.

 

TIPS-URI

1

cu  o salata alaturi sau la un sprit merge grozav.

2

ingredientele din umplatura pot varia: ciupercute, sunca, feta+spanac,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid din aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu bacon