Aperitiv rece cu labaneh

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 3993 vizualizari

 

Acest "dip" este pe baza de labaneh, un iaurt concentrat foarte popular in lumea araba.
Este un mod foarte bun de a-i face pe copii sa consume vegetale.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri labaneh ( iaurt concentrat)
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 4-5 castraveti
  • 1 ardei verde
  • 1 pachet chipsuri de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rece cu labaneh:

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.

Se serveste sosul ( dip) astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi. Este foarte usor de facut, aromat si aspectuos ca aperitiv rece.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv rece cu labaneh-0
Aperitiv rece cu labaneh-1
Aperitiv rece cu labaneh-2
Aperitiv rece cu labaneh-3
Aperitiv rece cu labaneh-4

COMENTARII (9)

mena29 1

17.11.2010, 22:18

Cu mare drag,am inteles ca locuiesti departe de noi si stiu cum e cand primesti ganduri bune si urari de acasa

vanilla 1

19.11.2010, 14:36

unde ai gasit supa Maggi de ceapa?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:34

La noi in Iordania se gaseste la toate supermarketurile: Carrefour, Safeway, C-Town

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41