Aperitiv rece cu labaneh

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 8087 vizualizari

 

Acest "dip" este pe baza de labaneh, un iaurt concentrat foarte popular in lumea araba.
Este un mod foarte bun de a-i face pe copii sa consume vegetale.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri labaneh ( iaurt concentrat)
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 4-5 castraveti
  • 1 ardei verde
  • 1 pachet chipsuri de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rece cu labaneh:

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.

Se serveste sosul ( dip) astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi. Este foarte usor de facut, aromat si aspectuos ca aperitiv rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rece cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mena29 1

17.11.2010, 22:18

Cu mare drag,am inteles ca locuiesti departe de noi si stiu cum e cand primesti ganduri bune si urari de acasa

vanilla 1

19.11.2010, 14:36

unde ai gasit supa Maggi de ceapa?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:34

La noi in Iordania se gaseste la toate supermarketurile: Carrefour, Safeway, C-Town

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute