Aperitiv satios

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2016 | 6677 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si satios.


 

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 150 gr de kaizer
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv satios:

       Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, cascavalul il dam pe razatoare.

Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.

        Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.

Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem folosi ce mezeluri dorim.

2

Cartofii ii putem taia felii si trebuie scursi bine de apa.

3

Ouale le putem bate cu smantana si putem turna peste compozitia din vas.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv satios-0
Aperitiv satios-1
Aperitiv satios-2
Aperitiv satios-3
Aperitiv satios-4
Aperitiv satios-5
Aperitiv satios-6
Aperitiv satios-7

COMENTARII (13)

Rocsi 1

21.02.2016, 19:40

Super!

anca_rm 1

22.02.2016, 11:28

bunnnnnn

dantes 1

27.02.2016, 08:31

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04