Aperitiv satios cu cartofi si oua

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2016 | 18487 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si satios.
 

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 150 gr de kaizer
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv satios cu cartofi si oua:

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare.

Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.

Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor, adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.

Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce mezeluri dorim.

2

Cartofii ii putem taia felii si trebuie scursi bine de apa.

3

Ouale le putem bate cu smantana si putem turna peste compozitia din vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv satios cu cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si branza