Aperitiv surpriza

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 976 vizualizari

 

asa mi-am dat eu gata oaspetii in seara de revelion ...dar voi le puteti face pt orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 8 grisine
  • 2 felii salam
  • 1 felie prosciutto sau sunca presata
  • 1trandafir de crenvusti facut din aluat frantuzesc
  • 3 bucatele de cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv surpriza:

Mai intai trebuie sa faceti trandafirii din aluat frantuzesc . eu l-am cumparat gata facut am taiat fasii inguste cat degetul si pe fiecare fasie am pus feliute de crenvustisi am rulat.

In acest mod aluatul se suprapune cu feliile de crenvusti si iese un trandafir ,le puneti in tava si la cuptor pt 30 minute, unse bineinteles cu ou batut ca sa aiba o culoare frumoasa

Si acum asamblam casuletul surpriza:

Mai intai asezati grisinele in forma unui patrat una peste alta ,in doua straturi,apoi in mijoc puneti un pic de salata taiata fasii , asa ca sa fie aspectuoasa, apoi asezati trandafirul din crenvusti,trandafirul din salam( pe care il faceti atunci pe loc,rasucind feliutele una pe langa alta si le infingeti cu o scobitoare ca salamul e mai dur si nu sta singur ca prosciutto si dandu-i forma unei flori),apoi trandafirul din pastrama sau prosciutto, ce va place, si apoi feliutele de cascaval taiate ascutit care tin loc de frunze.. si gata.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.03.2013, 00:09

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:27

bun

Valclaudia

Valclaudia 1

15.06.2013, 23:14

ce frumos arata farfuria ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12