Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2021 | 4241 vizualizari

 

Spanacul asociat cu branza de capra este o combinatie foarte buna. 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/tarta-quiche-cu-spanac-si-branza-de.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de spanac proaspat
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 gr de branza de capra
  • 100 gr de bacon afumat
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 de ardel rosu
  • paprika afumata
  • sare /piper
  • 1 lingura ulei
  • ierburi aromate de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat):

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Prajiti baconul într-o tigaie cu un pic de ulei si cu ceapa curatata si tocata. Colorati 10 minute, adaugati spanacul scurs si tocat. Puneti ardeiul rosu taiat bucatele si reveniti impreuna timp de 5 minute. Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul.
Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat) si cascavalul ras. Se pune compozitia cu spanac pe fundul unei formei de tarta unsa cu unt. Varsati deasupra ouăle cu smântâna. Decorati cu branza de capra taiata rondele fine, ierburi aromate si cu lamele de ardei. Coaceți timp de 25 minute. Lasati un pic sa se raceasca, taiati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella