Aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 5588 vizualizari

 

 Mereu imi place sa pun pe masa in zi de sarbatoare cate un platou cu aperitive reci. Sa se "ciuguleasca'' cate ceva langa un paharel pana se pune pe masa felul principal de mancare .
    ,, Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • muschi file de porc
  • sunca de Praga
  • salam uscat cu crusta de rosii uscate
  • snitel de porc
  • bilute de mozzarella
  • rulada de cas afumat cu carnat si piper
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • ceapa verde
  • castraveti murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

  1. Mezelurile se feliaza subtire  .
  2. Feliati si rulada de cascaval .
  3. Mozarella se scurge de lichid
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Snitelul se taie bucati .
  6. Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc .
  7. Castravetii murati se taie rondele .
  8. Asezati frumos dupa inspiratie toate ingredientele pe un platou mare .
  9.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Asigurativa ca aveti mezeluri si branzeturi diverse ca fiecare sa-si gaseasca pe platou ceva pe gust.

2

Folositi legume divers colorate care vor inveseli si vor decora placut privirii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:07

Simo , cate ceva ce a fost prin frigider

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:09

Ce sa a sun ca patru adulti am servit jumatate din el . Au sosit doua fetite una de doi ani si una de noua si au terminat singure aproape ceialalta jumatate )

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu sunca si branza feta