Aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 1545 vizualizari

 

 Mereu imi place sa pun pe masa in zi de sarbatoare cate un platou cu aperitive reci. Sa se "ciuguleasca'' cate ceva langa un paharel pana se pune pe masa felul principal de mancare .


    ,, Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • muschi file de porc
  • sunca de Praga
  • salam uscat cu crusta de rosii uscate
  • snitel de porc
  • bilute de mozzarella
  • rulada de cas afumat cu carnat si piper
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • ceapa verde
  • castraveti murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

  1. Mezelurile se feliaza subtire  .
  2. Feliati si rulada de cascaval .
  3. Mozarella se scurge de lichid
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Snitelul se taie bucati .
  6. Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc .
  7. Castravetii murati se taie rondele .
  8. Asezati frumos dupa inspiratie toate ingredientele pe un platou mare .
  9.   Pofta buna !!!!
 

TIPS-URI

1

Asigurativa ca aveti mezeluri si branzeturi diverse ca fiecare sa-si gaseasca pe platou ceva pe gust.

2

Folositi legume divers colorate care vor inveseli si vor decora placut privirii .

RETETA IN IMAGINI

Aperitive-0
Aperitive-1
Aperitive-2
Aperitive-3
Aperitive-4
Aperitive-5
Aperitive-6
Aperitive-7
Aperitive-8
Aperitive-9
Aperitive-10
Aperitive-11
Aperitive-12
Aperitive-13
Aperitive-14

COMENTARII (27)

mihaelar63

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:07

Dia , pai daca am aliura )

mihaelar63

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:07

Simo , cate ceva ce a fost prin frigider

mihaelar63

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:09

Ce sa a sun ca patru adulti am servit jumatate din el . Au sosit doua fetite una de doi ani si una de noua si au terminat singure aproape ceialalta jumatate )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!