Aperitive cu carne de curcan si branza

de Dea_Dea in Curcan, 14 Mai 2013 | 3010 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata de curcan
  • sare
  • 100 gr branza telemea putin sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu carne de curcan si branza:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare.

Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic.

Branza se taie feliute , nu foarte groase.

Cu decupatoare de aperitive se taie o bucata de carne, una de branza , una de carne si una de branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu carne de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos