Aperitive cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 3292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci (calite in ulei)
  • 100 gr masline
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 100 gr. branza ade burduf
  • parmezan ras
  • sare si piper dupa gust

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu ciuperci:

Curatam, spalam, condimentam  si calim ciupercile in putin ulei pana isi lasa apa si se inmoaie.

Taiem aluatul foietaj cu pintenul, il asezam in formele de briose.

Ungem cu pasta de rosii, asezam in fiecare forma cate o ciupercuta, deasupra punem branza de burduf, cate o maslina iar la final presaram parmezan.

Se dau formele la copt pana cresc si devin aurii. (cuptor preincalzit; 180 grade, cca 15 min.)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:07

Interesant

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:52

Foarte, foarte bune! Am folosit ciupercute gen "champignon de Paris" gata fierte (din conserva) si in loc de branza de burduf (nu avem ) un amestec de Stilton, parmezan si Philadelphia, iar pasta de rosii am codimentat-o cu putin chili si oregano... Erau prevazute ptr petrecerea de Revelion, dar cam 1/2 s-au mancat deja... deci maine vor fi refacute! Mutumim ptr reteta! Si "La multi ani ptr 2018!"

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:55

Dupa succesul pe care le-au avut de Revelion (le-am facut atunci de 2 ori in 4 zile!), am preluat ideea pentru un bufet rece de proportii; de data aceasta am facut o parte numai cu ciupercute (la baza crema de branza cu verdeturi si presarate cu parmezan) si o parte numai cu masline (la baza Ajvar si "capacite" cu o felioara de branza Raclette). Au fost peste 100 de bucati, care au disparut rapid! (conform "gurilor rele", s-ar fi "spurcat" la ele si "vegani" convinsi ) Multumim inca o data ptr idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata