Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2016 | 597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • o jumatate piept de pui
  • 10 oua de prepelita
  • 100 g cascaval
  • putin ulei pentru uns tava
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita:

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut  ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul.

Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul feliilor de paine(eu am folosit un pahar).Ungem cu putin ulei o tava pentru briose.Cu ajutorul unui sucitor intindem putin rondelele de paine, apoi le asezam in tava pentru briose.Introducem tava in cuptorul incins pentru 3-4 minute,painea capata o crusta.

Scoatem tava din cuptor si asezam peste paine cascaval ras, piept de pui, cate un ou de prepelita si din nou cascaval.

Introducem tava la cuptor pana se fac ouale.Sunt bune si calde si reci  langa un sos de rosii .

 

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-0
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-1
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-2
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-3
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-4
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-5
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-6
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-7
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-8
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-9
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-10
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-11
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita-12

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 20:01

GeorgiG

GeorgiG 1

06.03.2016, 20:15

Rocsi

Rocsi 1

07.03.2016, 18:51

Faina idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!