Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cautam o reteta de aperitive cu somon si am gasit ceva pe plac ( aspect dragut si delicioase la gust ) la bucataras meosiris ( la randul ei, preluase ideea de la Edith ) *******
Au fost primele aperitive care au disparut de pe farfurie , atat de gustoase au fost :X *** Multumesc, Meosiris ! :-*
Mixam branza topita cu fagarasul , adaugam marar tocat si putin piper. Intrucat branza topita a avut suficienta sare, nu a fost nevoie sa suplimentez. Lasam amestecul la frigider cca 30 minute.
Castravetele-l feliem cu feliatorul ondulat, in rondele groase de cca. 1 cm.
Punem amestecul de branza intr-un pos si spritam rondelele de castravete , iar deasupra asezam palnioare din bucati de somon afumat.
Pot fi aranjate pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Un deliciu!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult