Aperitive in crusta de paine

de Meea in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2016 | 4614 vizualizari

 

Huh... simt ca au trecut aniiii si aniii de zile si in sfarsit am apucat sa mai scriu o reteta pe blog! :)) Nu au trecut ani si nici macar luni....e un sentiment placut cand scriu retete si apoi primesc mesaje dragute de la voi care chiar ma incurajeaza:). Astazi va prezint un aperitiv care innebuneste pe toata lumea,va asigur! Eu mi-am planificat sa fac o tava( pentru 12 briose) insa cand am scos prima tava parca s-au evaporat! Si bineinteles ca am vrut sa ma delectez si eu asa ca am mai facut una!:)) 

Va incurajez sa inlocuiti sunca cu carne tocata insa eu pe moment nu am avut decat sunca.

 

INGREDIENTE

  • (Am fost tare grabita si gramajele de astazi sunt calculate in linguri,e mult mai usor asa oricum)
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • 5 linguri pasta tomate
  • 1 cana de apa
  • 12 felii de paine
  • 5 felii de sunca
  • cascaval
  • sare,piper,putin zahar,oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in crusta de paine:

Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de gros doriti sosul mai adaugati-sau nu- apa.Eu am pus o cana)si omogenizam.Condimentam si mai lasam pe foc 2-3 minute.

 Cu ajutoul unui pahar "decupam" miezul feliilor de paine pe care le aplatizam putin cu sucitorul.   Ungem tava pentru briose cu putin ulei. Punem miezul de paine usor in forma apoi il umplem cu 2 traturi: 1.sos+felii de sunca 2.sos+felii de sunca+cascaval

 Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand cascavalul s-a topit si painea s-a rumenit. Le servim calde si cu bucurie ! :)

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/01/aperitive-in-crusta-de-paine.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in crusta de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

12.01.2016, 13:11

super

Rocsi 1

12.01.2016, 20:20

Ce faine sunt!

Meea 1

13.01.2016, 14:30

Mulțumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou pane