Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 5996 vizualizari

 

Umplute cu feta,somon afumat ,a doua varianta este cu varza,ceapa si somon:)

 

INGREDIENTE

  • 550gr. aluat de foietaj
  • 100 gr. Feta
  • 100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
  • 100 gr. varza alba
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • branza rasa
  • ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:

Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:

Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Se servesc calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitive in foietaj-0
Aperitive in foietaj-1
Aperitive in foietaj-2
Aperitive in foietaj-3
Aperitive in foietaj-4
Aperitive in foietaj-5
Aperitive in foietaj-6
Aperitive in foietaj-7
Aperitive in foietaj-8
Aperitive in foietaj-9
Aperitive in foietaj-10

COMENTARII (67)

Cris2711

Cris2711 1

25.02.2012, 13:10

Sa mai fac Mena?

mena29

mena29 1

25.02.2012, 13:18

Da daaa,cand vin la tine

Cris2711

Cris2711 1

25.02.2012, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!