Aperitive in pomisor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 1992 vizualizari

 

cum v-am promis am folosit pomisorul si l-am impodobit cat mai vesel

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • branza
  • bacon
  • sunculita taraneasca
  • masline verzi
  • rosie
  • aluat foietaj
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in pomisor:

1.se intinde foaia de aluat decongelata si se umple cu bacon se ruleaza se taie rondele si se coc la cuptor.

2.partea a doua de aluat: se intinde o foaie se presara cubulete de branza si cascaval  si se acopera cu bentite de aluat ca un gratar.Se preara susan si se coc taiate triunghiuri.

3.Pe farfuriora pomisorului asszam foietajele iar pe crengute cubulete de cascaval , branza ,mezeluri si masline.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitive in pomisor 32943
retete culinare - Aperitive in pomisor 32944
retete culinare - Aperitive in pomisor 32945
retete culinare - Aperitive in pomisor 32946
retete culinare - Aperitive in pomisor 32947
retete culinare - Aperitive in pomisor 32948

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:30

multumesc fetelor si mai ales multumesc lui bucataras!va spun sincr ca a fost foarte de efect la musafirii mei veniti din Cluj, am avut pe tobosarul lui Margineanu sa guste un vin la socrela pt.nunta fratelui lui Margineanu si am serbat si 5 ani de casnicie si am serbat si pe sotul C-tin si pe Teo care e si Elena.Deci o gramada de motive! a fost super! JANET pomisprul mi l-am luat de aici din camara pe galbenii virtuali stransi din activitatea mea pe acest minunat site care e de curand pe locul 1 in inima mea!

Myrabella 1

03.12.2014, 23:50

Myrabella 1

03.12.2014, 23:57

Sau dati search pt "Copacul pentru aperitive"

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D