Aperitive pizza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 7763 vizualizari

 

o pizza rapida,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj congelat (cu 2 foi)450 g
  • salam porc 100 g
  • sunca de curcan 200g
  • 200 mozzarella
  • 2 oua
  • bulion
  • ienibahar
  • ardei rosu 1 feliuta
  • ardei verde 1 feliuta
  • 50 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive pizza:

Se lasa sa se decongeleze foile putin dupa care se ung bine cu unt si bulion(facut de mine) sau pasta de tomate.

Se taie salamul si sunca bucatele mici si se amesteca cu ouale crude sau fierte (mai bine fierte ,eu le-am pus crude),mozzarella sau cascaval si ardeiul taiat marunt.

Se pune jumatate din cantitate pe o foaie si se ruleaza apoi se taie bucatele la 2 cm

Se pun in tava unsa cu unt si se da tava la cuptor pentru 20 minute la 160 grade,va ies 20 bucati mie mi-au iesit 21

Se servesc atat reci cat si calde cu khetchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

nadina73 1

21.08.2010, 01:14

mena da crezi ca uit eu de tine?

nadina73 1

21.08.2010, 01:15

nu teo nu se farama deloc se topeste cascavalul si in combinatie cu oul incearcale

mariac 1

29.08.2010, 21:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi