Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 6688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr frunze de spanac proaspat
  • 2 linguri de capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita plina cu miere
  • 1 lingurita plina cu mustar
  • sare si piper dupa gust
  • felii de bagheta alba cu susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac:

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute.

Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si piper dupa gust si se ung feliile de bagheta.

Se scoate somonul din frigider si se taie rulourile in rondele. Se pun pe felia de bagheta si se decoreaza cu capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

17.12.2018, 12:36

mihaelar63 1

17.12.2018, 13:44

Doua baghete si restul kiitului va rog )

abstract01 1

23.12.2018, 20:06

Excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu spanac