Ardei capia decojit

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 7864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei capia
  • 250 ml otet
  • 500 ml apa
  • 1/2 lingura sare
  • 3-4 linguri zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia decojit:

1. Ardeii se scoc in cuptor sau direct pe flacara,se pun intr-un vas cu apa rece si se curata de pielite,cotor si seminte.
Din apa,sare,zahar si otet se prepara lichidul care se pune peste ardeii asezati in borcane.Capacele se infileteaza si borcanele se fierb 20-25 min la bain marie,apoi se pun in paturi si se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia decojit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:28

Vai ce bine arata si de astea as face tu ai fost o harnicuta la pus pe iarna mai rar asa ceva toate furculitele pt retetele tale

Pasiune pentru bucatarie 1

26.09.2010, 14:29

multumesc silvia,esti draguta

mena29 1

27.09.2010, 08:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie