Ardei copti

de LUK in Mancaruri de legume, 2 Aug 2011 | 1199 vizualizari

 

Sunt preferatii sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • ardei galbeni
  • sare
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti:

  Se coc ardeii pe o plita sau intr-o tigaie mai groasa.Se coc bine pe toate marginile apoi se pun pe un platou si se pudreaza cu sare(se va curata mai bine coaja)Dupa ce s-au racit ii curatam de coaja,ii punem intr-o farfurie adanca,punem sare dupa gust si ii stropim cu ulei si otet.Ii lasam 15 min sa se mureze apoi se pot consuma.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei copti 118786
retete culinare - Ardei copti 118787
retete culinare - Ardei copti 118788
retete culinare - Ardei copti 118789

COMENTARII (12)

adry88 1

03.08.2011, 16:55

place

Cris2711 1

03.08.2011, 18:28

Florina si ai mei

mirela0911 1

03.08.2011, 21:38

si mie imi plac foarte mult, dar eu le fac o zeama din apa, sare, zahar si otet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D