Ardei copti umpluti cu branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2015 | 424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300g branza sarata
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu branza:

  •  Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti 10 minute.
  • Ii curatam de coaja si de seminte.
  • Ii umplem cu branza pe care o maruntim cu furculita pana devine o pasta.
  • II punem intr-un vas de yena, ii stropim cu ulei de masline, presaram piper proaspat macinat  si ii dam 10 minute la cuptor.
 

COMENTARII (1)

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S