Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2014 | 3674 vizualizari

 

O reteta aperitiv usor de facut: Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 1 cutie crema de branza Delaco
  • o mina de nuci
  • citeva frunzulite de busuioc
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare, piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc:

Am copt ardeiul si l-am curatat taindu-i cotorul.

Am amestecat crema de brinza cu nucile si busuiocul. Am condimentat crema cu sare si piper.

Am desfacut ardeiul, am pus crema mixata si apoi am rulat.

Am asezat ardeiul pe o farfurie si am pus pe deasupra nuci si frunzulite de busuioc. Am stropit cu putin ulei de masline si crema balsamica.

Iese un aperitiv de efect si foarte gusots. Se poate servi cu paine prajita!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341811
retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341818
retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341819
retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341820
retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341821
retete culinare - Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc 341822

COMENTARII (15)

Panacris 1

15.09.2014, 15:59

Rocsi 1

15.09.2014, 20:17

Si eu vanez reteta asta de ceva timp

Mihaela11_jo 1

16.09.2014, 02:30

Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55