Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Azi va voi dezvalui cateva din retetele mele pregatite pentru camara.
E cam devreme,stiu asta dar daca tot mi le-a adus,le-am pregatit;
Ardeiii curatati de cotoare si seminte, spalati, opariti 5 minute in apa cu sare (3 l apa cu 2 linguri sare); scoatem ardeiii intr-un vas cu apa rece, daca avem si gheata e mai bine, apoi bine scursi ii asezam in borcane cu frunze de telina printre ei, umplem borcanele cu suc de rosii (eu mai am facut de mine), iar daca sucul e prea gros amestecam cu putina apa; eliminam golurile de aer din borcane, deasupra punem o jumatate de ardei sa fie ca un capac la ardei apoi, infiletam capacele si fierbem borcanele 30 minute din momentul cand incepe apa sa fiarba;
Lasam borcanele sa se raceasca in apa sau le invelim cu o patura; dupa ce s-au racit le depozitam la camara.
1
important e ca sa scoateti ardeiii sau orice alta leguma in apa rece cu gheata,pentru ca-si pastreaza culoarea si legumele sunt elastice nu se rup imediat
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult