Ardei iuti in otet

de Constelatialeu in Conserve, 11 Oct 2013 | 9966 vizualizari

 

E o vorba ''calul de dar nu se cauta la dinti''...chiar daca are seminte multe si ustura.Asa si eu ,n-am cautat doar am prestat ceva iuteala pentru la iarna....

 

INGREDIENTE

  • cca 3-4 kg ardei usturat
  • 3 legaturi cotoare de telina
  • 1 telina potrivita
  • 1 tija de hrean
  • 100 g zahar
  • 1 l otet
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Spalam ardeii si ii taiem felioare.La fel procedam si cu cotoarele de telina,hreanul si telina le radem si amestecam totul intr-un castron,presaram zaharul si turnam otetul peste,lasam pana a doua zi cand ,acest amestec il punem in borcanele.Mi-au iesit 9 borcanele de 400 g.

TIPS-URI

1

presam bine cand punem in borcane

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

11.10.2013, 21:03

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:13

imi plac

bursuc24 1

29.08.2017, 13:56

"ardei usturat"????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet