Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 28 Noi 2013 | 4646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati:

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.
Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul  si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Amestecam bine pentru o buna omogenizare.
Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .

Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.
Capacim.
Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati 281225
retete culinare - Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati 281226
retete culinare - Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati 281227

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

28.11.2013, 15:20

am doua probleme ))))
1) capacim
pe cine?)

http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C4%83ci/paradigma

2) Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
ce? borcanele?)

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Medi ...da!!! extra spicy!

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Gabitzu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D