Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 28 Noi 2013 | 11735 vizualizari

COMENTARII (22)

simona72 1

28.11.2013, 08:27

Sunt grozavi de buni!! Eu i-am mancat cumparati din comert si mi-au placut, nu au fost foarte iuti, deci au putut fi consumati cu placere.

MotanLaOale 1

28.11.2013, 08:27

Miha 1

28.11.2013, 08:38

trimite si la mine unu' sa vad cum e. Daca-mi place poti sa-mi mai trimiti!

portiadelumina 1

28.11.2013, 08:39

Medi, sunt proaspeţi ori de când nici nu eram eu pe site? :bd

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:01

Simona asa am mancat si eu prima data si apoi mi-am zis..............da ce eu nu pot face,mai ales ca mama a avut in gradina.

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:02

mai Miha pentru unul mai mult platesc taxele de curierat,asa ca ma las pagubasa

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:02

Parinte sunt de actualitate,hai poate dai o fuga pana la Otopeni.

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:03

multumesc Motanele!

Anett 1

28.11.2013, 09:06

bun bun!

Lavinia 1

28.11.2013, 09:11

ce deliciosi

portiadelumina 1

28.11.2013, 09:17

Vin, Medi, dar să se ducă postul, că altfel te oblig să faci ceai, şi nu ştiu dacă nimereşti reţeta.

_Alina_ 1

28.11.2013, 09:36

Aurelia 07_07 1

28.11.2013, 10:00

Buni de tot

Bya Ralu 1

28.11.2013, 10:22

super

deyutzky 1

28.11.2013, 10:39

buni buni

Rocsi 1

28.11.2013, 11:13

Buni si foarte potriviti acum pentru masa de sarbatori.

Sylvia 1

28.11.2013, 11:40

asta mi-ar placea, mi-ar placea chiar f mult

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 11:43

interesanta reteta

alilianaa 1

28.11.2013, 11:59

ce bunatate acolo

gaby_duceag 1

28.11.2013, 15:20

am doua probleme ))))
1) capacim
pe cine?)

http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C4%83ci/paradigma

2) Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
ce? borcanele?)

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Medi ...da!!! extra spicy!

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Gabitzu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta aperitiv