Ardei kapia copti pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 26 Sep 2011 | 13595 vizualizari

 

La noi nu lipsesc niciodata acesti ardei copti.Sotul meu ma ajuta intodeauna la pregatitul bunatatilor pentru camara dar acest lucru ii revine aproape in totalitate lui.El coace ardeii si ii decojeste iar eu doar ii curat si ii depozitez in congelator.
O sa postez zilele acestea si o alta reteta de ardei copti la borcan foarte,foarte usoara pentru cei care au putin timp la dispozitie si la fel de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • sare
  • pungi pentru congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia copti pentru iarna:

Se aleg ardeii kapia din cei rosii,proaspeti si foarte sanatosi.Se coc pe gratar sau pe o tava metalica direct pe aragaz.

Se coc pe toate partile.Cand sunt copti se pun intr-un lighean,se pune putina sare pe ei si se acopera cu un capac.La fel se procedeaza cu toti pana se termina de copt.

Se decojesc frumos de coji,se curata de seminte avand grija sa ne spalam doar mainile in apa nu ardeii.

Se respecta aceasta conditie deoarece le ramane o aroma cum au fost copti minunata.

Se lasa la scurs intr-o strecuratoare cateva ore.

Se pun in pungi atati cat consumam la o masa.

Eu am pus cate 6 bucati intr-o punga noi fiind trei persoane.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126710
retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126711
retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126712
retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126713
retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126714
retete culinare - Ardei kapia copti pentru iarna 126715

COMENTARII (10)

Lau 1

03.10.2011, 08:42

foarte buni

Denissa 1

14.10.2011, 18:17

buni buni

Bya Ralu 1

09.08.2012, 00:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D