Ardei pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 16 Sep 2012 | 2614 vizualizari

 

Eu pun ardei pentru mancare si ciorbe in congeletor.

 

INGREDIENTE

  • ardei de toate culorile
  • pungi de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna (reteta Motan):

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor).

Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga.

Se taie fasii si apoi patratele.

Se pune la foc o oala mai mare cu apa trei sfertiri. (apa simpla)

Cand clocoteste se pun ardeii tocati si cand da iar in clocot se lasa un minut si se stinge focul.

Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Se pun in pungi de plastic. Eu le pun sub forma de placa deoarece este mai usor sa tai din ea cat imi trebuie.

Se pun in congeletor si se consuma iarna la preparate.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177810
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177811
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177812
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177813
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177814
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177815
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177816
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177817
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177818
retete culinare - Ardei pentru iarna (reteta Motan) 177819

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

19.09.2012, 22:07

mihaelar63 1

20.09.2012, 09:30

Si eu pun dar neopariti

MotanLaOale 1

20.09.2012, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59