Ardei prajiti pentru masa festiva

de anisoara in Mancaruri de post, 29 Mai 2010 | 11384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei dulci de marime mijlocie
  • rosii
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei prajiti pentru masa festiva:

Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.
Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul .

Peste vreo 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute .

Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga .

Se lasa punga pe vreo 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pielita.

Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se ruleaza

Sosul de rosii il preparam din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei prajiti pentru masa festiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anisoara 1

29.05.2010, 23:59

Nadina , in Spania este orice leguma si fructa in vanzare in orice timp al anului. Daca nu ai timp vina in ospetie , te servesc eu cu ardei impluti cu varza la moment ce am in frigider. Multumesc pt apreciere si furculite.

anisoara 1

30.05.2010, 00:00

Fetelor cu placere , va sunt recunoscatoare pt tot. Va pup si va

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Linte cu usturoi si ardei