Ardei scazuti cu sos de rosii

de mimmi in Porc, 1 Oct 2010 | 9668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei
  • 250 ml suc de rosii
  • 0,5 kg rosii
  • 3 cepe
  • 800 g carne tocata amestec
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • 3 linguri piper,sare,boia
  • foi de fafin
  • 2-3 linguri de zahar
  • marar
  • frunze de patrunjel
  • ulei
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei scazuti cu sos de rosii:

Se spala ardeii,se curata de cotor si se umplu cu urmatoarea compozitie:carnea tocata se amesteca cu oul,orezul,sare,piper,boia si marar.

Sosul:Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei,se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii,sare piper,foi de dafin,zaharul.Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii,se lasa la fiert.Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa,se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53606
retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53607
retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53608
retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53609
retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53610
retete culinare - Ardei scazuti cu sos de rosii 53611

COMENTARII (15)

lilik 1

02.10.2010, 20:00

mmmmmmm imi dai si mie unu mic???

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:04

si eu vreau 1

mimmi 1

04.10.2010, 15:10

Va servesc cu drag pe toate!Gaby, te astept cu impresii sa imi spui daca ti-a placut sosul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S