Ardei umpluti

de nico15 in Porc, 5 Noi 2010 | 5905 vizualizari

 

Traditional 100%

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ardei
  • 1-2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2-3 cutii de ciuperci
  • 6 cepe
  • 1 l suc de rosii
  • 150 g orez
  • 1-2 morcovi
  • ulei,
  • sare, piper
  • 600-700 g de carne in amestec(porc/vita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.

Se trece la pregatirea carnii,

Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile se spala se taie si ele marunt si se calesc impreuna cu cepa, morcovul, dupa ce sunt calite se adauga in carne unde se adauga si orezul care a fost in prealabil spalat, se sareaza si pipereaza se adauga aproximativ 200 ml de pasta de tomate, se amesteca, dupa care se mai pun pe foc 10 minute.

Se umplu legumele: ardeii, dovleceii, rosiile cu amestecul rezultat si se vor pune la prajit intr-o craticioara in care am pus in prealabil ulei se vor prajii pe toate partile. Dupa care ii scoatem si ii asezam in alta cratita, vom rade si celelalte cepe si le vom adauga peste ardei, care au fost prajiti in prealabil. Vom adauga restul de suc de rosii se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, aproximativ 40 de minute. Se lasa sa scada sosul in care fierb ardeii, dupa care se incearca ardeii iar daca sunt facuti se scot si se pot servii cu smantana.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

Ardeii se prajesc in prealabil, ca in imaginiloe alaturate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

05.11.2010, 23:03

Tot ardei am gatit si eu azi.Foarte buni.

Sylvia 1

06.11.2010, 15:59

Ce dor imi e de o portie

vanilla 1

09.11.2010, 16:45

fff gustosi ardeii umpluti!!! eu fac si de post cu orez si soia!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita de vie