Ardei umpluti

de adicutza2007 in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2011 | 3529 vizualizari

 

Ardeii umpluti sunt preferatii sotului meu, asa ca de cate ori am ocazia ii prepar cu mare drag!:P

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei de marime mijlocie,
  •  1 legatura de patrunjel, 
  •  1 legatura de marar,
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • ulei
  • 500g carne de porc (tocata)
  • 3 linguri de orez
  • 2 morcovi potriviti
  • sare,
  •  piper
  •  60 g faina
  • ceapa dupa gustul fiecaruia
  • marar
  • bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se curata de seminte, se spala, se scurg de apa pe un tocator de lemn, cat timp pregatim umplutura. Carnea se amesteca cu 2 cepe medii, taiate marunt si calite impreuna cu morcovii dati pe razatoare, un minut, cu 2 linguri de ulei. La tocatura se adauga orezul curatit de impuritati, spalat si scurs, 1/2 lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper, patrunjel si marar taiat marunt si 2 oua.Se bate bine tocatura si se umplu ardeii. Se asaza intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc un pic pe toate partile (nu este insa obligatoriu sa urmati acest pas). Apoi se toarna la inceput peste ei, sucul din rosii, completind cu apa pina la nivelul lor (jumatate suc, jumatate apa) si lasindu-i sa fiarba la foc mic, acoperiti, 40-50 minute. Dupa 20 minute, se intorc in sos. Cind sint fierti, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece si se amesteca cu sosul, lasindu-l sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege ca o smintina subtire. Mincarea se sareaza dupa gust si se presara cu frunze de patrunjel  taiate marunt sau nu :). Se servesc  cu smintina, la masa (dupa placul fiecaruia). Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati