Ardei umpluti

de madab in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2015 | 911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de vita
  • 150 carne de porc
  • 7 ardei mari Pentru umplut
  • 1 ardei pentru aluat
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 comserva rosii cubulete
  • sos de rosii
  • Sare
  • piper
  • faina
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata legumele , se spala si se toaca marunt(ceapa si ardeiul) , iar morcovul se da pe razatoare. Legumele se calesc bine si la sfarsit se adauga putin sos de rosii.  Intr-un bol se pune carnea ,ouale , sarea, piperul , legumele calite si racite si putina faina. Se amesteca bine toate impreuna. 

Cei 7 ardei se curata pentru a putea fi umpluti. Dupa ce au fost curatati bine se spala , se scurg bine si se umplu cu aluatul rezultat. Se pun intr-o oala.  Se face un sos din conserva de rosii cu putina sare si piper si apa fierbinte.Se amesteca bine si se pune peste ardei. Se dau la cuptor la foc mediu pentru cateva ore.  Sosul ce va rezulta dupa fierbere nu va fi foarte gros dar va fi foarte gustos.

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti-0
Ardei umpluti-1
Ardei umpluti-2
Ardei umpluti-3
Ardei umpluti-4
Ardei umpluti-5
Ardei umpluti-6
Ardei umpluti-7
Ardei umpluti-8

COMENTARII (12)

Teo 1

24.03.2015, 22:24

Nu as refuza niciodata,atat de mult imi plac!

iri_iri 1

25.03.2015, 12:52

Imi plac , dar din pacate in perioada aceasta sunt scumpi ardeii si aștept sa apar ai noștri romanest.....

MOKUSKA 1

26.03.2015, 10:57

Si mie imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04