Ardei umpluti

de Miha in Pui, 15 Mai 2009 | 10515 vizualizari

 

Nu-i asa ca vi s-a facut dor de o portie delicioasa de ardei umpluti? :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • verdeata
  • sare,piper si cimbru
  • 6 ardei
  • 1 rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.

Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.

Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem ardeii.Le punem capace din felii de rosie.

Se aseaza intr-o cratita ,fie culcati fie cu gura in sus.Adaugam o cana de apa si restul de suc de rosii amestecat cu putin cimbru si sare.

Acoperim si dam la cuptor pentru 40 de minute.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Miha 1

16.05.2009, 21:59

Jamie,asa-i ca nu stii a face ardei umpluti?

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Ala,de-acu daca or sa apara si ardei de-ai nostri,adica mai ieftini ii voi face si eu destul de des.Ne plac mult si nu e asa multa munca,cum e la sarmale.

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Luminita,nu mai am,dar mai facem daca se anunta oaspeti la masa...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui