Ardei umpluti -barcuta (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 3514 vizualizari

 

mi-au iesit cam picanti( ardeii erau foarte iuti)

 

INGREDIENTE

  • 10-12 bucati ardei capia(gras mai mici)
  • soia 1oog
  • 1 canita de orez
  • 1 cutie pasta de tomate(borcan)
  • patrunjel verde-optional
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa
  • sare
  • delicat
  • faina alba (numai  daca e cazu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti -barcuta (post):

Se fierbe soia cu putina vegeta apoi se toaca si se ameteca cu 2-3 linguri pasta de tomate,orezul,patrunjelul si daca e prea moale se pune putina faina alba,dupa care se umplu ardeii.

Intr-o oala se pun 3-4 litri de apa si se fierb putin cu morcovi taiati si ceapa,dupa care se pun ardei umpluti (grija la foc sa fie mic ,altfel va iasa afara compozitia) si se lasa sa fierba la foc forte mic sa firba

Dupa ce au fiert se pune pasta de tomate se mai da un clococ si se ia de pe foc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -barcuta (post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de soia