Ardei umpluti cu branza

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2016 | 6663 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • -6 ardei capia
  • -250 gr ricotta
  • -150gr branza burduf
  • -2 oua
  • -3 linguri faina
  • -ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza:

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam.

II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-un strecurator si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed. In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura : amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie .

Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte. Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si batem ouale cu o furculita . Intr-o tigaie mare punem ulei la incins .

Dam fiecare ardei prin faina si ou  de doua ori (faina –ou-faina-ou) si prajim in ulei incins.

Sunt buni atat calzi cat si reci. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429596
retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429597
retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429598
retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429599
retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429600
retete culinare - Ardei umpluti cu branza 429601

COMENTARII (15)

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:31

De facut! Neaparat!

Bya Ralu 1

23.02.2016, 22:51

ce bine arata

mirela0911 1

25.02.2016, 18:18

Super arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S