Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii

de babi5 in Porc, 10 Aug 2013 | 2869 vizualizari

 

Pentru ca nu am facut de mult azi ma-m gindit ca ar fi taman bine ...din nefericire am pierdut niste imagini ....nu stiu de ce si pe ce am apasat de mi-au aparut mate ...se mai intimpla si la case mai mari ...Preparatul este foarte gustos .. pe cuvint ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc macinata
  • 300 gr orez
  • 4 cepe
  • boia
  • piper macinat,
  • 1 kg. rosii
  • frunze leustean
  • 100 ml. ulei
  • 1 leg. marar verde
  • foi de dafin
  • 26 ardei (cca2 kg)
  • sare
  • vegeta
Portii: 13
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii:

Prima data am curatat ardeii de cotoare si i-am spalat . Apoi am curatat ceapa am tocat-o marunt   si am pus-o la calit in ulei pina a devenit aurie, am adaugat boiaua si piperul,apoi am adaugat si orezul in prealabil spalat bine l-am lasat la calit 5 minute apoi am lasat sa se raceasca un picut si apoi  am amestecat  cu carnea ,vegeta,sarea si mararul tocat .

Am umplut ardeii si i-am asezat intr-o cratita pe fundul careia am pus foaia de dafin si o crenguta de leusean.

Am pus apa calda peste ardei doar atit cit sa-i acopere un picut si i-am pus la fiert .

Rosiile le-am oparit si le-am decojit apoi le-am taiat marunt  si le-am pus peste ardei, am rasucit cratita intr-o parte si alta in asa fel incit  rosiile sa patrunda printre ardei .

Am folosit pulpa de rosii in locul bulionului sau a sosului de  bulion .

Am vrut a fie  cit mai  natural si credeti-ma pe cuvint ca este foarte bun .

Pofta mare!

TIPS-URI

1

merge bine linga ardeiul iute si cui ii place si smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

11.08.2013, 16:48

multumesc panacris

babi5 1

11.08.2013, 16:50

Da iubita lui Babi ar fi pacat sa nu fac cit mai autentic si Bio privatelaura pupa babi si-ti multumesc

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:37

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman