Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca nu am facut de mult azi ma-m gindit ca ar fi taman bine ...din nefericire am pierdut niste imagini ....nu stiu de ce si pe ce am apasat de mi-au aparut mate ...se mai intimpla si la case mai mari ...Preparatul este foarte gustos .. pe cuvint ..
Prima data am curatat ardeii de cotoare si i-am spalat . Apoi am curatat ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei pina a devenit aurie, am adaugat boiaua si piperul,apoi am adaugat si orezul in prealabil spalat bine l-am lasat la calit 5 minute apoi am lasat sa se raceasca un picut si apoi am amestecat cu carnea ,vegeta,sarea si mararul tocat .
Am umplut ardeii si i-am asezat intr-o cratita pe fundul careia am pus foaia de dafin si o crenguta de leusean.
Am pus apa calda peste ardei doar atit cit sa-i acopere un picut si i-am pus la fiert .
Rosiile le-am oparit si le-am decojit apoi le-am taiat marunt si le-am pus peste ardei, am rasucit cratita intr-o parte si alta in asa fel incit rosiile sa patrunda printre ardei .
Am folosit pulpa de rosii in locul bulionului sau a sosului de bulion .
Am vrut a fie cit mai natural si credeti-ma pe cuvint ca este foarte bun .
Pofta mare!
1
merge bine linga ardeiul iute si cui ii place si smintina
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult