Ardei umpluti cu carne de vita

de Kori in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2011 | 23769 vizualizari

COMENTARII (20)

adasev12 1

18.09.2011, 17:45

o mancarica superbuna...intotdeauna o savurez cu mare mare placere

kamy 1

18.09.2011, 18:03

imi plac mult ardeii umpluti

gaby_gabytza 1

18.09.2011, 19:01

place

Rocsi 1

18.09.2011, 19:52

atat de buni

diaconta 1

18.09.2011, 22:10

bravo Kori mare portie ai facut,ajunge pentru toti bucatarasii ca noi suntem cam pofticiosi pe-aici
te asteptam oricand ai timp,cu retete sau doar sa te relaxezi alaturi de noi

alinutzika 1

18.09.2011, 23:12

buni

DIANA B 1

19.09.2011, 08:31

siiiiiiiiiiiiiiiiii , sa-ti traiasca TRIOUL felicitari si ptr ei si ptr postare

MotanLaOale 1

19.09.2011, 10:28

buni buni

LUK 1

19.09.2011, 11:39

mihaelaM 1

19.09.2011, 13:50

tare buni

Kori 1

19.09.2011, 13:51

multumesc mult pt aprecieri, ada, gaby, kamy, rocsi,alinuta, motan, luk, onesta, diakonita

Kori 1

19.09.2011, 13:54

multumesc , draga onesta
si eu sunt mandra de al meu trio , nu ca-s ai mei, dar chiar sunt cei mai faini copii

Kori 1

19.09.2011, 14:13

asa e , draga diakonita, suntem noi acasa multi si toti gurmanzi rau , dar chiar e de-ajuns pt toti pofticiosii care sunt f bineveniti
multumesc pt invitatie, ma relaxeaza gatitul si imi place sa citesc retetele voastre, sunteti grozavi toti (toate)

adry88 1

19.09.2011, 21:40

buni

mirela0911 1

19.09.2011, 22:21

tare buni sunt ardeii bun venit

Kori 1

20.09.2011, 07:22

multumesc eduard_09 si mirela,

jolygina 1

20.09.2011, 10:23

excelenti

mamaieelena 1

21.09.2011, 10:22

buni rau si arata super bine

Kori 1

23.09.2011, 22:58

jolygina si mamaieelena multumesc

Zebra 1

05.04.2015, 08:08

Hallo! Atentie! La 600 g carne tocata se pune o cantitate de cel mult 100 g orez si nu 400 g cum e in reteta! Sa fie greseala de tipar? Carmen.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi