Ardei umpluti cu carne de vita si porc

de roxanabucataras in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2012 | 6259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • pentru sos:
  • 2 cepe,
  • o lingura de ulei,
  • 2 rosii,
  • 1 lingura de pasta tomate,
  • 3 cani de apa,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
  • pt umplutura:
  • aprox. 1/2 kg de carne tocata porc cu vita amestecata,
  • 1 ceapa,
  • o mana de orez,
  • sare,
  • 1 ou,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita si porc:

Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.

Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.

Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

La final am pus verdeata.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne (Reteta Video)