Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2014 | 4234 vizualizari

 

La cuptor am facut rar,i-am servit cu salata verde cu dressing.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi rosii
  • 500 gr.carne tocata de porc
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi taiati marunt
  • rosii in suc propriu
  • 1 ou
  • parmesan
  • sare
  • piper
  • ierburi dupa gust,eu am pus Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor:

Ardeii i-am spalat,sters cu un  prosop de hartie,apoi i-am taiat pe jumatate si pus intr-o tava.

Intr-un castron am pus carnea tocata ,peste care am adaugat un ou,rosiile in suc propriu,morcovii,ceapa,sarea,piperul.

Am umplut jumatatile cu compozitia de carne.

Apoi am presarat ierburile Provence deasupra.

In tava am mai pus circa 150 ml suc de rosii.

Am lasat la 175°,pana s-au copt.

Am scos tava scurt,am pus parmesan peste ei si am mai lasat 10 minute la foc mic.

Cand au fost gata ,i-am servit cu salata verde.

 

TIPS-URI

1

In tava in sucul de rosii am pus putin vin alb.

2

Se asorteaza perfect cu orez,piure si salate.

3

A se servi calzi.

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-0
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-1
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-2
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-3
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-4
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-5
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-6
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor-7

COMENTARII (37)

Rux

Rux 1

10.02.2014, 12:16

Cris2711

Cris2711 1

10.02.2014, 12:17

Zi faina iti doresc,Ruxy drag

MOKUSKA

MOKUSKA 1

17.05.2014, 20:18

ce idee minunata sa tai in doua ardeii ...arata minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!