Ardei umpluti cu soia ( de post )

de mimmi in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 8378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei pentru umplut
  • 1 ceapa mare
  • 150 g orez
  • 100 g soia granule
  • 1 rosie
  • 500 ml bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ulei
  • foi de dafin
  • busuioc,oregano
  • sare,piper,
  • boia
  • 1 lingura zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu soia ( de post ):

Fierbem soia in apa cu sare pentru cca 15 minute,dupa care strecuram apa. Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in putin ulei,adaugam sare,piper,boia dupa gust,orezul si 1 cana de apa si lasam la fiert pana se evapora apa si orezul se inmoaie. Acum adaugam soia,busuioc,oregano dupa gust si lasam compozitia deoparte. Spalam ardeii,ii curatam de cotor si seminte si ii umplem cu compozitia de mai sus. In oala in care fierbem ardeii,punem bulionul,rosia taiata marunt,foi de dafin,zaharul,oregano,busuioc si sare dupa gust. Lasam sa de-a un clocot,moment in care adaugam si ardeii umpluti si ii lasam la fiert. Cand sunt aproape fierti,scoatem ardeii deoparte. Intr-un bol facem o ingrosala din faina si putin apa,pe care o turnam in sosul de rosii,amestecand pana se ingroasa. Acum punem ardeii inapoi in sos si ii mai lasam sa dea un clocot.

Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti cu soia ( de post )-0
Ardei umpluti cu soia ( de post )-1

COMENTARII (7)

Lau

Lau 1

18.11.2012, 16:32

bine arata

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:18

andreea_angelo

andreea_angelo 1

16.12.2012, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!