Ardei umpluti cu spaghete si curcan

de mihaelar63 in Spaghete, 7 Feb 2015 | 3809 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Giada de Laurentis . Doar ca ea a umplut rosii cu spaghete . Le-a servit drept gustare calda . La mine prtiile sunt mai generoase si le-am servit drept fel principal :D

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • 200 gr branza rasa pentru gratinat
  • 300 gr piept de curcan
  • 200 gr ardei rosu tocat
  • 200 gr ceapa tocata
  • 2 catei usturoi tocat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • oregano
  • piper
  • sare
  • Ketch-up picant
  • 4 ardei rosu gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu spaghete si curcan:

Spaghetele se rup in trei sa nu fie prea lungi .Se fierb in apa cu sare respectand instructiunile de pe pachet .Se scurg de apa si se clatesc cu apa rece sa nu ramana lipiciose .

Se caleste in unt si ulei ceapa , usturoiul , ardeiul si pieptul de curcan taiat cubulete .Se condimenteaza cu sare ,piper si oregano .Pentru a grabi prepararea carnii puteti sa adugati cateva linguri de lichid din apa in care fierb pastele .

Cand pieptul de curcan devine albicios se aduga spaghetele si ketch-up dupa gust .

Ardeii mari si rosii se spala se taie in doua pe lungime , se sareaza in interior si se ung cu putin ulei [ sau unt].

Umpleti ardeii cu compozitia de spaghete cu curcan , presarati cu branza rasa si dati la cuptor pentru gratinare .

Serviti preparatul cald cu ceapa verde presarata deasupra si insotit de salata preferata !!!

TIPS-URI

1

Truc de la Jamie Oliver : Daca doriti sa rupeti spaghetele mai marunt rasuciti pachetul nedesfacut intr-un prosop de bucatarie si le rupeti sprijinite pe coltul mesei . Eu nu le mai impachetez dar am grija sa nu pocneasca punga si sa adun spaghetele cu farasul :d

2

Daca serviti si copii reduceti piperul si folositi ketch-up dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu spaghete si curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc