Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Rasfoind niste reviste culinare mai vechi, am descoperit aceasta idee, care m-a cucerit pe loc! Ia foarte putin timp de preparare, efort minim, dar efect maxim!
Se taie ardeii pe lung, obtinandu-se doua jumatati care se curata de seminte, se spala bine si se scurg . Se umplu cu sferturi de rosii si cuburi de branza, apoi se pudreaza cu piper. Se aseaza intr-o tava de jena unsa cu unt si se dau la cuptor 10-15 min, pana se coc usor pe margini, iar cascavalul din compozitia de branza s-a topit. Se servesc atat calzi, cat si reci, cu rosii si decor de rozmarin. Mie imi plac mai mult reci.
1
Tip: ardeii se pot aseza si direct pe gratarul incins (2-3 min), cu rezultate la fel de spectaculoase
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult