Ardei umpluti in sos de rosii

de Valclaudia in Porc, 6 Iul 2014 | 4448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg ardei (cat mai drepti sa se poata umple usor)
  • cca 600 gr. carne tocata (de porc am folosit eu)
  • 1 ou
  • 1 lingurita de vegeta
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 ardei tocat marunt
  • 1 ceasca orez spalat
  • sare,piper, marar uscat,un praf de cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 5-6 boabe de piper
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 3-4 rosii
  • marar si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii si ii curatam cu grija de cotoare, folosind un cutit ascutit cu lama subtire.

Carnea tocata se amesteca cu: 1 ceasca orez spalat,1 ou,1 lingurita de vegeta,1 ceapa tocata marunt,1 ardei tocat marunt,sare,piper, marar si cimbru dupa gust.

Umplem ardeii cu amestecul obtinut, din rosii taiem felii pe care le vom folosi pe post de "capace" la ardei.

Asezam ardeii intr-o cratita incapatoare, de preferat sa nu se suprapuna, ii acoperim cu apa rece, punem 2 foi de dafin in cratita si cateva bobite de piper si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 40 minute.

Dupa ce au fiert se scot ardeii intr-o strecuratoare, in apa in care au fiert vom incorpora un amestec obtinut din: faina,amidon, pasta de ardei, pasta de rosii, frunze uscate de marar si telina.

Amestecam in continuu pana se ingroase sosul.

La servire se presara patrunjel verde si bobite de mustar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita