Ardei umpluti in vas roman

de eclerash in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 15007 vizualizari

COMENTARII (18)

vero_closca 1

27.06.2010, 16:24

mena29 1

27.06.2010, 17:19

Ce buni au iesit,am si eu o portie?

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:34

ma primesti si pe mine la o portie?arata minunat

Rocsi 1

27.06.2010, 17:57

cat de bine iesi...

ela 1

27.06.2010, 18:50

orice e bun in vas roman

nadina73 1

27.06.2010, 20:48

si eu vreua foarte bine arata 5 furcu mari

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:42

buna idee cu sunca cred ca le-a dat un plus de savoare

eclerash 1

27.06.2010, 23:41

va astept cu drag la o portie...

Miha 1

28.06.2010, 00:03

Laly 1

28.06.2010, 00:11

Ce frumuseti ai facut,Eclerash.Uite-i cum stau aliniati unul langa celelalt.Asteapta sa fie papati

Adinacarla 1

28.06.2010, 12:51

tot ce prepar in vas roamn imi place cum imi iese...sigur voi incerca si ardei umpluti sa fac in el

eclerash 1

28.06.2010, 15:16

cu siguranta iti vor iesi deliciosi!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 09:09

ana 1

29.06.2010, 09:38

ce buni trebuie sa fie!

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:20

5 furculite! ce pofta imi faci!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:07

buuuuuuun

adrianboy 1

18.01.2013, 14:53

Buna ideea cu ardei la vas roman, nu m-as fi gandit.

Cateva intrebari:
- se pune apa in vas, sau doar ardeii umpluti, bulion etc?

- cat timp trebuie lasati la cuptor?

diaconta 1

18.01.2013, 15:04

Adrianboy,probabil a pus si putina apa fiind vorba de ardei cu orez,desi in vasul roman nu-i nevoie de apa pentru alte preparate,deoarece se face aburul acela specific.
Ardeii insa ca si sarmalele au nevoie si de apa pentru a fierbe.
Timpul cat stau la cuptor depinde si de tipul cuptorului dar in vasul roman,mancarea se face relativ repede.
Bun venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc