Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 21 Aug 2016 | 10168 vizualizari

 

Foarte buni au iesit, parca mai buni decat prin metoda clasica.

 

INGREDIENTE

  • 9 ardei
  • 500g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 100g orez
  • 400g rosii in sos tomat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot:

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu Cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 2 linguri pasta tomate si se mai caleste 5 minute.

Se condimenteaza cu vegeta, piper si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pun trei linguri ulei si rosiile fara sosul lor si se presara vegeta si piper.

Se pun ardeii umpluti in vas cu capacul in sus. Eu am pus unul invers ca nu stateau.

Se toarna sucul de la rosii si cele doua linguri de pasta de tomate amestecate cu apa in asa fel ca sa fie la nivel.

Se mai presara putina vegeta.

Se pune capacul si se seteaza la "high" pentru 4 ore.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu suc de rosii la slow cooker Crock-Pot