Ardei umpluti -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 5460 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte gustosi,iar pentru o zi de post merg perfect

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 1 punga orez cu legume congelate
  • 10 ciuperci mari  champinion
  • 1 ceapa
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  •  ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti -post:

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata

Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper .

Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa .

Ardeii se decongeleaza, in cazul meu,daca sant proaspeti cu atat mai bine,se curata si se splala bine.

Se umplu ardei cu compozitia de orez cu ciuperci,se aseaza intr-un vas cu putin ulei

Se amesteca pasta de tomate cu o canita de apa si se pune  peste ardei,iar deasupra frunze de telina(dau o aroma foarte buna)

se fierb 30 minute la foc mic acoperiti sau in cuptor - si mai bine (aveam cuptorul ocupat in acel momet)

Ps:cine doreste poate sa faca un sos mai gros cu putina faina ,eu insa am preferat simplu

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita, reteta de post simpla si gustoasa