Ardei umpluti si rosii umplute la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2011 | 10773 vizualizari

 

Pana acum nu faceam decat ardei umpluti, azi am zis sa incerc sa fac si rosii umplute, pe langa ardei si chiar am fost incantata de rezultat, au iesit foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 8-10 rosii

pentru umplutura:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 linguri de orez
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • o rosie
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • patrunjel
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti si rosii umplute la cuptor:

Pana acum nu pregateam decit retata de ardei umpluti, insa azi am zis sa incerc sa fac si o reteta de rosii umplute si chiar am fost incantata de rezultat, au iesit foarte gustoase.

Spalam ardeii, indepartam cotoarele, pe care nu le aruncam si ii curatam de seminte.
Decupam capacul rosiilor, iar cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul, pe care il pastram pentru sos.
Facem un amestec din carnea tocata, morcovul dat pe razatoare, ceapa taiata marunt, ardeiul si rosia taiate cubulete mici, orezul spalat in cate ape, patrunjelul si cimbrisorul tocat marunt, oul, sare si piper.
Cu acest amestec umplem ardeii si rosiile, dupa care le punemintr-o tava de cuptor mai inalta.
Facem un amestec din miezul de rosie pe care l-am tocat marunt, apa si sare si punem peste rosii si ardei.
Dam la cuptorul preincalzit pentru circa1:30 de minute la foc mediu.
Dupa ce scoatem tava din cuptor asezonam cu patrunjel.


Servim cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Va recomand sa preparati aceasta reteta de Ardei umpluti si rosii umplute la cuptor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

RuxyRux 1

07.08.2011, 21:41

La Multi Ani Danuta cu bucurie, si muuuuulta sanatate alaturi de cei dragi tie

diaconta 1

07.08.2011, 22:23

La multi ani draga mea sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume

Dana Cristea - pusikmea 1

07.08.2011, 23:04

va multumesc tuturor, sunteti minunate, va pup si va imbratisez cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti