Arici cu mascarpone

de epurasha2bb in Prajituri, 29 Iul 2010 | 4668 vizualizari

 

dupa o reteta a bucatarasului sabina adaptata si am mai vazut si la Doamna Burdulea, la ambii bucatarasi ariciul este imbracat in ciocolata si arata mai bine cred eu. Pozele mele sunt de la inceputurile mele bucatarasti ;))) de anul trecut.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti simpli
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie
  •  1 cescuta de lapte,
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 ciocolate-una amaruie cu nuci si alta cu caramel si alune,
  • 1 cub de unt / margarina,
  •  1 lingura cacao,
  • fulgi de cereale cu cacao.
  • 1 cutie mica de mascarpone
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici cu mascarpone:

Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem crema de mascarpone cu cacao.Frecam bine crema mascarpone cu 1 lingura de cacao si 1 lingura de zahar pudra.Apoi orna deasupra cu aceasta crema si decoram in forma de arici folosind fulgi de cereale cu cacao drept tepi, ochi si botic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

30.07.2010, 07:54

mascarpone,ce bun

jolygina 1

31.07.2010, 15:06

trebuie sa fac si eu

diana_k 1

01.08.2010, 12:40

ce arici simpatic si delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz si ciocolata