Arici tepos si fitzos aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 39268 vizualizari

 

Un aranjament ...mai altfel...frigaruile se pot face dupa imaginatia fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • branza(diferite sortimente)
  • cascaval
  • rosii cherry
  • castravete
  • struguri
  • un pepene galben
  • betisoare de bambus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici tepos si fitzos aperitiv:

Pepenele se taie la baza foarte putin si se aseaza, drept, pe o farfurie. Se fac frigaruile, alternand ingredientele de mai sus sau folosind altele, dupa plac. Se decoreaza farfuria cu struguri, felii de portocale si floricele de praz.

 

PS: Stefu a fost primul la masa, dupa cum se observa in imagine :)

Ultima poza este de la masa de Craciun de anul trecut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici tepos si fitzos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

05.01.2010, 11:35

ce frumoasa e masa cu ingerasul la masa... pupici... cred ca lui Stefanut ii cam place sa fie "tras" in poze... scump rau de tot... pupici

Oana 1

05.01.2010, 12:03

Ionix, multumesc Lui Stef ii place si la pozat si la masa, e primul Michelle, ma bucur ca iti place si tie

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:37

E super tare si cred ca e si foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta umpluta aperitiv