Aripa de curcan inabusita cu legume

de epurasha2bb in Curcan, 21 Iul 2010 | 6635 vizualizari

 

mancare facuta la tigaia Doubletta

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan mare
  • 2 morcovi
  • bucati de radacina de patrunjel, pastarnac si telina
  • 1/2 dovlecel verde
  • 1 ardei mic portocaliu si unul rosu
  • cateva rondele de praz verdefrunze de patrunjel verde tocat
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • cateva linguri de smantana
  • pt.decor
  • o felie mare de cascaval Hochland si
  • 8 boabe de strugure verde (eu am avut tata oii care e si parfumat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripa de curcan inabusita cu legume:

Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume.

Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se adauga si legumele de la aburi si se acopera cu tigaia mica.

Spre sfarsit, cand sosul a scazut, se adauga foaia de dafin si cateva linguri de smanatana.Se mai lasa cateva minute si e gata.Se aseaza pe o farfurie alba felia de cascaval taiat in 4 triunghiuri si pe fiecare se pun 2 boabe de strugure verde.In mijloc se pune cu lingura o gramajoara din sosul de curcan cu legume sotate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan inabusita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:32

o nebunie de culori........tare frumos...............

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:40

mersi medi!

Sylvia 1

22.07.2010, 11:05

Roberta si de la mine nota maxima, superb arata trebuie sa testez reteta, plina de culoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu aripi de curcan