Aripi crocante si piure

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 3625 vizualizari

COMENTARII (20)

Mitinita 1

21.03.2011, 21:01

si eu care vedeam numai carnatul

Bucataras Medi 1

21.03.2011, 21:04

Miti si eu tot carnatu'

Bucataras Medi 1

21.03.2011, 21:05

Sufletista eu zic ori sa tai carnatu 'din poza ori sa schimbi titlul retetei

RuxyRux 1

21.03.2011, 21:10

Eu initial le-am vazut pure...crocante si pure apoi am zarit carnatul mare cat o zi de... Lau draga mea...deci aripi si carnat cu piure suna mai bineee si mai baga o aripa

elena1988 1

21.03.2011, 21:12

ma infing si eu in inima ta

RuxyRux 1

21.03.2011, 21:19

Piureul e tare inimos Lau si tu esti o inimoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 21:38

eu vreau inimioara

LUK 1

21.03.2011, 21:50

rivka 1

21.03.2011, 21:52

eu vreau tot mai ales carnatii

mirela0911 1

21.03.2011, 22:36

bunnn

kamy 1

21.03.2011, 22:58

bun fara carnat

MIUTA 1

22.03.2011, 00:01

cismaru_nicoleta 1

22.03.2011, 00:57

carnatul e al meu
arata superrr

marcela1979 1

22.03.2011, 08:33

fetelor lasati si la mine

MotanLaOale 1

22.03.2011, 09:13

DIANA B 1

22.03.2011, 09:50

Fainaaaaaaaaaaa , da' ce cauta carnatoiul ala langa inimioara de piure , ha ?
la aripioara , doar

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:19

Lau 1

22.03.2011, 13:16

fetelor lasatimi carnatu in pace

Lau 1

22.03.2011, 13:17

sunteti niste dragute

aziz 1

22.03.2011, 20:07

cirnat inaripat cu piure ....delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi