Aripi de curcan aromate

de mihaelar63 in Curcan, 31 Ian 2015 | 1016 vizualizari

 

Preparate la cuptor aripile de curcan sunt foarte gustoase .Eu am avut de la curcanii crescuti la tara de catre soacra mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de curcan
  • praz verde

Pt sos :

  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
  • 100 ml vin alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan aromate:

  1. Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .
  2. Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .
  3. Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .
  4. Tava se da la cuptor timp de o ora la  230 grade .
  5. Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .
  6. Seviti aripile aromate decorate cu  rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .
 

RETETA IN IMAGINI

Aripi de curcan aromate-0
Aripi de curcan aromate-1
Aripi de curcan aromate-2
Aripi de curcan aromate-3
Aripi de curcan aromate-4
Aripi de curcan aromate-5

COMENTARII (12)

dantes 1

01.02.2015, 11:49

Super!

elucubratiiculinare 1

01.02.2015, 15:57

mirela0911 1

03.02.2015, 14:46

Bun, tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04